Michael Rem

Designer Michael Rem bor i Berlin og blev uddannet fra Kunstakademiet i Tyskland i 2009. Han har arbejdet på flere projekter for kendte designfirmaer, inden han i 2012 startede sit eget studie. Michael Rem indledte i 2017 det første samarbejde med Gejst. Et frugtbart samarbejde som siden har kastet mange designs af sig. Michael Rem står bag Molekyl, Io, Sceene, Nebl, og Kollage.
Rem om at designe: “At være designer betyder at absorbere alle de daglige påvirkninger, livet giver én. Uendeligt og bevidst absorbere og opleve det. Alle lyde, farver, former og begivenheder blandes i din underbevidsthed med din personlighed og følelser. Alt dette kombineres, og der dannes noget nyt. En ny idé udvindes med udgangpunkt i tidligere påvirkninger. De kommer tilbage til overfladen som billeder af nye produkter i bevidstheden. Dette er, hvad jeg betegner det nye enkle.”
Rem har allerede vundet og været nomineret til adskillige designpriser i sin karriere. Mest nævneværdig er en German Design Award han modtog i 2017 for sit design af lysestagen Molekyl.